Rüzgara ve Şimşeğe karşı dayanıklılık - Ne işe yarar? [Detaylı Anlatım]

Merhaba arkadaşlar. Bir çok arkadaşım bunların neye tekabül ettiğini bilmiyor. Şimdi size benim tecrübelerim ve metin2 board'da edindiğim bilgiye göre bu konuyu gün yüzüne çıkarıcam.

Rüzgâra Karşı Dayanıklılık : Rakibinizin delici vuruş şansını x oranında azaltır.

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık : Rakibinizin kritik vuruş şansını x oranında azaltır.

---------------------------------------------------

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık efsunun geldiği itemler : Zırh, kask, bilezik.

Rüzgâra Karşı Dayanıklılık efsunun geldiği itemler : Zırh, kask, bilezik.


Efsun ne işe yarar:

-Bu iki efsun karşıdaki rakibin gücünü düşürür gibi bir şey.

Şimşeğe Karşı Dayanıklılık: Mesela daha çok kritiğe önem veren ve ateş hayaletini ölümsüz yapan şey KRİTİK'tir. Eğer "Şimşeğe Karşı Dayanıklılık" efsununu Zırh, Kask, Bilezik itemlerinize getirirseniz karşınızdaki suranın gücünün düştüğünü farkedebilirsiniz..

Rüzgâra Karşı Dayanıklılık: Bedensel Savaşçılara ve Bıçakçı Ninja'lara karşı alınacak en büyük siper'dir. Bu iki karakter'de skillerini harcadıktan sonra seri bir şekilde düz vuruşa geçerler. Sizde Zırh, Kask, Bilezik itemlerinize Rüzgâra Karşı Dayanıklılık efsununu getirirseniz karşınızda duramazlar.

-----------------------------------------
*Şunu da söylemek isterim bunların sadece birini getirmek yeterli olmayabilir. Elinizde imkan varsa iki efsunu da aynı iteme getirmeye çalışın...

İlgili Yazilar

Rüzgara ve Şimşeğe karşı dayanıklılık - Ne işe yarar? [Detaylı Anlatım]


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.