Metin2 Server Birlesimi - İkinci bilgilendirme

Bugün sizlere gelecekteki server birleşimi hakkında güncel bilgiler vereceğiz. Değerli geri dönüşleriniz sayesinde, sizlerinde muhtemelen beğeneceği değişiklikler geliştirmiş bulunuyoruz.




İşte yapılan bazı ufak değişiklikler:

  • Ymir, daha fazla lonca arazisi eklenmesi için bizlere yardımcı oldu. Nasıl işleyeceği ile ilgili son şekli hala tam olarak bilinmediği için ileriki zamanlarda sizlere bilgi geçeceğiz.
  • Lonca arazisi alan lonca liderlerinin paralarının geri ödenmesi planlanmaktadır. Bu geri ödemeye arazi, bina ve ve NPC'lerin masrafları dahil olacaktır.
  • Aynı hesapta 4’ten fazla karakteriniz olması durumunda, serverleri birleştirmek için artık tüm hesaplarınızdaki karakterler içinde 4 karakter seçmek zorunda olmayacaksınız. Bunun yerine, ana hesabınıza transfer edebilmek için, daha önce seçmemiş olduğunuz karakterle yeni bir hesap açma fırsatına sahip olacaksınız. Yeni hesabınız hakkındaki tüm veriler ana hesabınızın e-mailine iletilecektir. Bu sebepten ötürü, o maile erişiminizin sorunsuz gerçekleştiğine dikkat edin.

Detaylar üzerinde çalışmalarımız devam ediyor. İlk testler muhtemelen Ağustos –Eylül ayları arasında gerçekleşecektir. Konu hakkında, her zamanki gibi, güncel gelişmeler sizlere iletilecektir.

İlgili Yazilar

Metin2 Server Birlesimi - İkinci bilgilendirme


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.