Pack Açıcı Program İle .eix & .epk Dosyalarını Açmak-Resimli.


Merhaba arkadaşlar hayırlı günler.Malum sunucu satın alıp server sahibi olan arkadaşlar gün geçtikçe artıyor.Ve ortada birçok bilişim firmasi var.Bazıları işlerini iyi yapsada bazıları kendi reklamlarını yapmak için verdikleri sunucunun orasına burasına kendi bilişim şirketlerinin ismini koyuyorlar, ve serveri alan arkadaşlarda bunlardan şikayetçi.Gerçektende hoş durmuyor ve aldığınız sunucunun kalitesini bozuyor.Artık bunları kendi istediğiniz yazılarla ve resimlerle kendi keyfinize göre editleyebileceksiniz.Anlatacağım konu sadece bunları kapatmanıza değil, oyunda yaptığınız bir değişikliği, mesela yeni bir item eklediğinizde özelliklerinin oyunda nasıl gözükmesini isterseniz ona göre editleyebiliyorsunuz.Yazdığım bu yazıyı özetleyecek olursak anlatacağım konu sizin çin çok faydalı olucaktır.


Anlatıma geçelim...


*Extractor ile .eix & .epk uzantılı dosyaları açmak.

1- Öncelikle BURAYA TIKLAYARAK Extractor'u indiriniz.Ve rar dosyasını masaüstünde bir klasöre çıkartınız.

2- Editlemek istediğiniz PACK dosyasını oyununuzun bulunduğu ''pack'' klasöründen kopyalayınız ve ''Extractor'' un bulunduğu klasörün içine atınız. (Resim NO 1)

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 796x276.


3- Daha sonra Extractor'u çalıştırınız ve ''EPK / EİX'' sekmesine tıklayınız.Orada açmak istediğiniz packı ''Archive'' yazan yere yazıyoruz.(Ben Locale_tr'den örnek verdiğim için locale_tr yazıyorum, siz açacağınız packın adını yazıcaksınız.) Ve ''Extract!'' a tıklıyoruz. (Resim NO 2)

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 797x492.


4- ''Extract!'' a tıkladıktan sonra siyah bir ekran çıkıcak ve 10-15 saniye bekledikten sonra karşımıza ''Successfully extracted!'' yazısı çıkıcak.Bu Pack'ı başarı ile açtığımızı gösterir. (Resim NO 3)



5- Packı açtıktan sonra Extractor'un bulunduğu klasöre ''Source'' dosyası geliyor. Şu sıralamayı izleyerek oyunumuzun görüntüsü ile ilgili packleri editliyoruz.


PHP- Kodu:
Source>Locale>TR 

(NOT:Bu sadece ''locale_tr'' için geçerlidir.Sizde açacağınız packın içerisindeki ''Source'' dosyasında bulunan dosyalarla editleme işlemlerini yapabileceksiniz.)
-
(Resim NO 4)

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 797x327.


6- Editleme işlemimizin bittiğinden emin olduğumuzda Resim NO 4'teki resme yani Extractor'un bulunduğu dosyaya geri geliyoruz.

7- Tekrar Extractor'u çalıştırıyoruz ve yine ''EPK / EIX'' sekmesine geliyoruz.''Archive'' yazan yere açtığımız packı yazıyoruz, ben ''locale_tr'' yazıyorum.Yazdıktan sonra ''Pack'' a tıklıyoruz. (Resim NO 5)

This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 799x468.


8- ''Pack'' a tıkladıktan sonra tekrar ''Successfully extracted!'' yazısı geliyor, ve packımız hazır.Editlediğimiz .eix & .epk dosyası şu dizine geliyor.

PHP- Kodu:
Bilgisayarım>Yerel Dick(C)>extract 
NOT:Konu anlatımında ''locale_tr'' dosyası kullanılmıştır.Siz açmak istediğiniz PACK'ın uzantısını yazıcaksınız.

NOT2:PACK klasöründeki dosyaların sunucunuzun nerelerindeki editleme işlemlerinde kullanıldığını başka bir konuda detaylı bir şekidle anlatmak nasip olucak Allah'ın izniyle.





İlgili Yazilar

Pack Açıcı Program İle .eix & .epk Dosyalarını Açmak-Resimli.


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.