Metin2 Kolay Boss Kesme

Metin2 Kolay Boss Kesme yolu
metin 2 lwle göre boss kesme


Kraliçe Örümcek nasıl kesilir:Bu Boss Çok vuramasına rağmen iyi bir savunması vardır Zehirlimeli bir iteminiz varsa sizin için büyük avantajdır..dönüşümle kolay kesilir eğer leveliniz yetiryorsa tabiki dönüşümsüzde şamanla rahatça kesebilirsiniz..

Dev Çöl kaplumbağası nasıl kesilir: Bu bossu oldukca zordur ..Kesmeye değecek bir boss değildir hem zor kesilir hemde aman aman itemler vermez..Bu boss u Dönüşümsüz kesicekseniz ve savaşçıysanız kesinlikle kılıç takmamanız gerek çünkü kılıçla Kaplumbağaya Skill vuruşlarınızdan başka vuruşlar değmeye bilir bu boss u dönüşümsüz kesmek için Çift el kullanın eğer dönüşümlü kesiceksiniz ik önce Boş bir alana çekip bir şaman birde siz Şamanla + Verip Güçlendirici skillerinizi bastıktan sonra bu boss uda rahatça kese bilirsiniz..


Alev Kral nasıl kesilir
Alev Kral Keserken Dönüşüm küresi kullanılmaması gerekir,Alev kralda Dönüşüm küresi kullanılmamasının nedeni ise bazen çok yüksek damageler vurmasıdır o yüzden küreniz boşa gidebilir .. Seri Skill vuran bir Boss olduğundan Çift el yerine ataklarınızı daha hızlı yapabilmeniz için Kılıç takıp skill vuruşunu geciktirmeniz gerekmektedir..Ayrıca yanınızda kritikci şaman olmasıda sizin için çok büyük avantaj sağlayacaktır.

Dokuz Kuyruk: Dokuz Kuyruk Skilleri Güçlü olan bir bosstur öncelikle itemleriniz ve skilleriniz güçlü olmalı..dönüşüm küresi ve Şamanla rahatça kesile bilinir..

Azrail: En zor bosslardan biri

Azraili kesmek için ilk önce kulenin 1. katından 9.katına Çıkmanız gerekmektedir yanınızda sağlam bir ekip varsa kolaylıkla 9.kata çıkarsınız.yanınızda mutlaka şaman olmalı dönüşüm küresi ve zehirlemeniz varsa kolayca kesebilirsiniz..

İlgili Yazilar

Metin2 Kolay Boss Kesme


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.