Metin2 80 Lwl Zırhlara + Basma

Metin2 80 Lwl Zırhları yükseltme
90 Lwl Zırhlara + Basma Metin2


Dönüşen zırhlar ve dönüşümden sonraki adları aşağıdadır :

Siyah Çelik Zırh +9 => Mavi Çelik Zırh+0
Siyah Rüzgar Takımı +9 => Mavi Ejderha Süiti+0
Kara Büyü Zırh +9 => Ejderha Taş Zırhı +0
Siyah Elbise+9 => Ejderha Elbisesi+0




90 Lwl Zırhlar + Basma İtemleri


Parmak Kemikleri

Şeytan kulesinden çok nadir olarak düşmektedir. Bilinen kadarı ile üst katlarda daha çok düşmekte.-Sadece yeni 60 kaskları için gerekir.


Şeytan Külü

Sürgün mağarasının 2. katında; 90. seviye Setaou lideri ve 91. seviye Setaou askerinden nadir olarak düşmektedir.-Sadece 80 lvl zırhlarına +4 basmak için gerekir


Buz Topu+

Belirli işlevleri olan bu top,80 Level Zırhlarda +5 basma görevini ve +9 Çelik Zırh basma görevini taşır.(Kesin 80 Level Zırh Basma-Kesin İtem:Buz Topu+)


Kuvars Kumu

Level 69 ve Level 72 Level Devlerden diyarından düşmektedir.Sadece 80 lvl zırhlarına +6 basarken gereklidir.

Büyülü Tohumlar


Kızıl ormandaki 76 Level Kırmızı Hayalet Kütük ve 77 Level Kırmızı Orman Perisinden düşer.-Sadece 80 lvl zırhlarına +7 basarken gereklidir.

Su Kristali

Sürgün mağarasında golemlerden ve buz böceklerinden düşmektedir.-Sadece 80 seviye zırhlarına +8 basmak için gerekir.

Mavi Kristal

Sürgün mağarasının 2. katında; 97. seviye Setaou komutanı ve 95. seviye Setaou mistiklerden nadir olarak düşmektedir.-Sadece 80 lvl zırhlarına +9 basarken gereklidir.


Süt Şerbeti

Lungsamda 69 Level Perilerden ve 67 Level Ağaç Köklerinden düşmektetir..-Sadece yeni ayakkabılara +5 basarken gereklidir.

İlgili Yazilar

Metin2 80 Lwl Zırhlara + Basma


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.