Metin2 Alev Kralı

metin2 alev kral nerde çıkar harita
Metin2 bosslar alev kral


Alev Kralı Doyum Paper de 73 seviye komutan bossudur. diğer bosslardan farkı siz ona dokunmadan o size dokunmaz ..Mistik Lider veya Kraliçe Örümcekten daha zayıftır. Bir kutu düşürür, içinde ise 65 seviyenin çeşitli silahlarını bulunması mümkün. Ayrıca 61 seviye zırhlar (+1, +2, +3) ve diğer nadir düşen eşyalar (hırsızın eldivenleri, kan hapı ve sair), kontraplak da düşürür. İyi derecede HP yükselişine sahiptir, fakat grup halinde öldürüldüğünde çok kolay alt edilebilecektir. 1 Alev, 2 Alev savaşçı ve 2 Alev hayaleti tarafından korunur. Sersemletme yeteneği vardır ve bu tek yeteneği öldürücü hale gelebilmektedir. Yalnız bu yeteneklten kaçınılması fazla zor değildir.

Alev Kral Doyum Paper de Işınlayıcının çevresinde Bulunur.



haritada kırmızı ile daire içine aldığım yerde çıkar..Ayrıca haritada doyumda metin taşlarının çıktığı yerleride sizin için beyaz daire içine aldım.

Alev Kral nasıl kesilir
Alev Kral Keserken Dönüşüm küresi kullanılmaması gerekir,Alev kralda Dönüşüm küresi kullanılmamasının nedeni ise bazen çok yüksek damageler vurmasıdır o yüzden küreniz boşa gidebilir .. Seri Skill vuran bir Boss olduğundan Çift el yerine ataklarınızı daha hızlı yapabilmeniz için Kılıç takıp skill vuruşunu geciktirmeniz gerekmektedir..Ayrıca yanınızda kritikci şaman olmasıda sizin için çok büyük avantaj sağlayacaktır.



İlgili Yazilar

Metin2 Alev Kralı


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.