Metin2 Güçlü Bir Çar Nasıl Olur.


Metin2 Oyun Kılavuzu


Metin2 ye yeni başlıyorsanız öncelikle güzel bir çar adı seçin eger abudik gubidik 1111 veya abaabada gibi isimler secerseniz lwliniz yükseldikce ve oyunun mantığını anlamaya başayınca pişman olabilirsiniz.

Öncelikle seçtiğiniz karekteri çok iyi tanımanız gerekiyor.Çarı aldım hadi saldım çayıra mevlam kayıra diye hiçbirşey anlamadan bilmeden kasmaya başlarsanız bu sizin için bir dezavantaj olacaktır.Kısacası statülerinizi ,beceri ve skillerinizi çok iyi araştırın.

Leveliniz yükselmeye başladı statları ve becerileri puanlarınızı doğru yere verdiniz hatta ilk mastırınızı yaptınız.Örnegin bedensel bir savascınız ve ilk hava kılıcını açtınız bu yeterli değil hasarınızın yükselmesi güçlenmensi için bk okumanız gerekmekte.

Bunları doğru olarak yaptıysanız güzel bir çara sahipsiniz fakat bunlar yeterli deil.Çarın güçlü olabilmesi için en önemli şey itemlerdir.İtemleriniz sağlam olmazsa kaç lwl olursanız olun ezik bir oyuncusunuzdur.Örneğin taşsız bir zırh veya silah ölü bir itemdir bunlara güçlü taşlar ekleyin.Ws atmayı seviyorsanız kılıç savunmalı veya çift el savunmalı itemler size büyük avantaj sağlar ayrıca zehirlemeli itemler de düşmanınızın canını çok hızlı götürecegi için en özel itemnlerdendir ayrıca +hpli itemler kullanın bunlar kasılırkende size büyük kolaylık sağlıyacaktır.



İlgili Yazilar

Metin2 Güçlü Bir Çar Nasıl Olur.


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.