Metin2 urielin 4. Sayfa Görevi(40 lwl)


Metin2 urielin 4. Sayfa Görevi-Metin2 4. sayfa hangi maymun zindanında-4. Sayfa görevinde anıtlar nerde..?

4. sayfa görevinde Uriel sizden 2 tane anıtı bulmanızı ister 1.si wha anıtı 2. Su anıtı bı anıtlar Normal Maymun zindanında yani çöl haritasıdaki altaki maymun zindanı.Zor bir görev oldugu için exp niz yokken gitmenizi öneririm.

ilk anıtı bulmak için zindananda dümdüz ilerleyin yol sizi nereye götürüyorsa devam edin karşınıza wha anıtı çıkacaktır onu tıklayın.

Zor kısım bundan sonra başlıyor su anıtı biraz karışıktır wha anıtının arkasındaki kapıdan geçin ilk gelen yoldan sola dönün biraz ilerledikten sonra bir yol daha gelecek oradan sağa dönün karşınıza taş maymunları çıkacak taş maymunlarının olduğu yoldan tekrar sağa dönün girdiğiniz yoldaki ilk soldan dönün karşınıza su anıtı çıkacak evet biliyorum biraz karışık ama bunun başka tarifi yok biraz dikkatli olursanız başarabilirsiniz..

Eger teleport kullanıyorsanız işte Normal Maymun zindanınındaki anıtların direk koordinatları

1. wha anıtı : 102,746

2.su anıtı : 410,700





İlgili Yazilar

Metin2 urielin 4. Sayfa Görevi(40 lwl)


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.