Metin2 Hackshiled nedir-Hackshiled banlanma metin2

Hackshiled Banları neden olur,metin2 Hackshiled Banları,metin2 Hackshiled ne demek,Hackshield hesabımı ne zaman bloke eder?,Hackshield Cezaları
Hackshiled Nasıl Önlerim,



Metin2 Hackshiled nedir

Hackshield bircok Online Oyun'larin Hacklere karsi aldigi bir uygulamadir. Hackshield sayesinde cogu hacklar otomatikmen ban yiyor ve oyundan atiliyor.

Hackshield hesabımı ne zaman bloke eder?
Eğer bilgisayarınızda yasaklanmış programlardan birisini tespit ederse hackshield buna istinaden hesabınızı banlar. Hackshield`in çakıştığı bazı zararlı programlar olabilir ancak hackshield bunları Yasaklı program olarak nitelendirip bloke işlemini gerçekleştirmez. Bu nedenle yapmış olduğu işlemler %100 doğru tespitlerdir.

Nasıl Önlem Alabilirsiniz ?
Cafe vb birden fazla kullanıcıya açık bilgisayarlarda yasaklanmış programların kullanılıp kullanılmadığını mutlaka kontrol ediniz. Her oyuncu hesabına giriş yaptığı bilgisayarın güvenliğinden kendisi sorumludur.

Hackshield Cezaları nasıldır?
Hackshiled duruma göre süresiz ve süreli (1 ay)iki ceza tipi vermektedir. Bu yasaklı programları kullananlar ve bulunduranlar farklı ceza almaktadır. Kullanmadığınız halde yanlış ceza aldığınızı düşünüyorsanız detaylı bir açıklama ile metin2 destek sistemi yardımıyla itirazınızı gerçekleştirebilirsiniz.

NOT:Bu sistem 28 Şubat 2011 tarihinde devreye girdiği için metin2 destek sadece bu dönemden sonraki Hackshiled banlarının itirazları değerlendirmeye almaktadır.

İlgili Yazilar

Metin2 Hackshiled nedir-Hackshiled banlanma metin2


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.