Parti Sistemi

Bir oyuncunun üzerine tıklayıp [Action] penceresinden party tuşuyla partiye davet edebilirsiniz. 

 

Diğer oyuncuya teklif iletildiği zaman eğer oyuncu kabul ederse parti açılmış olur..
Teklifi gönderen kişi party lideri olur...
 

 

Parti lideri olabilmeniz için en az 5 level olmanız şarttır. Bir partide en fazla 8 kişi olabilir..
(Kendinizle birlikte.)
 

 

Parti kurulumunda ekstra seçenekleri kullanabilirsiniz.. 

 

--> (item distribute-exp distribute): Partideki herkes kendi experience'ını ve kendi düşürdüğü itemi alır. Avantajı ise, partideki kişi başına her yaratıktan %2 daha fazla exp alırsınız. En fazla 4 kişilik kurulabilir.
--> (item distribute-exp share) : Partideki herkes kendi düşürdüğü itemi alır fakat, experience eşit olarak dağıtılır. (trade'e çıkan kervan partileri için idealdir) En fazla 8 kişilik kurulabilir. 

 

--> (item share-exp distribute) : Herkes kendi exp'ini alır fakat itemler parti üyelerine rasgele dağılır. Hiçbir avantajı yoktur. Katılmayın bu partilere.
--> (item share-exp share) : Exp ve item otomatik olarak parti üyeleri arasında dağıtılır. Kendi arkadaşlarınızla eğlence arıyorsanız 8 kişilik kurabilirsiniz

İlgili Yazilar

Parti Sistemi


Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.